De azi poți face streaming pentru jocurile de PS4 pe iPhone; Sony lansează aplicația PS4 Remote Play pe iOS

844 ori
<b>De azi poți face streaming pentru jocurile de PS4 pe iPhone; Sony lansează aplicația PS4 Remote Play pe iOS</b>În cazul în care nu știați cei de la Sony oferă un serviciu tare interesant pentru posesorii de PlayStation 4 și smartphone-uri Xperia și anume aplicația PS4 Remote Play. Aceasta permite rularea și jucarea titlurilor instalate

În cazul în care nu știați deja, cei de la Sony oferă un serviciu tare interesant pentru posesorii de PlayStation 4 și smartphone-uri Xperia și anume aplicația PS4 Remote Play. Aceasta permite rularea și jucarea titlurilor instalate pe consolă direct pe telefon, la mijloc fiind un sistem de tip streaming al jocurilor prin intermediul unei conexiuni wireless.

De astăzi însă, după cum spune și titlul, aplicația ajunge și pe iOS astfel că vă puteți juca God of War direct pe iPhone sau iPad. Ai nevoie de un asemenea device ce rulează iOS și de o consolă PlayStation 4 care să ruleze în camera în care te afli și poți începe să te joci titlul favorit pe telefon sau tabletă.

Pe ecranul dispozitivului mobil vor fi afișate butoane de tip gamepad pentru controlul consolei PS4 și o veste bună este că există o listă de jocuri ce suportă conversații vocale. Device-ul iOS poate fi utilizat și pentru input via tastatură și trebuie să țineți cont de faptul că sunt suportate aici terminalele ce rulează minim iOS 12.1.

Totodată, Sony recomandă să aveți minim un iPhone 7 sau un iPad 6 pentru a ne bucura de o experiență ideală. Din păcate aplicația de iOS nu va funcționa cu gamepad-ul DUALSHOCK 4. PS4 Remote Play poate fi descărcată de aici pentru iOS și așteptăm ca Sony să o facă disponibilă și pe restul smartphone-urilor Android, nu doar pentru modelele Xperia.. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×