iOS 13 va aduce și îmbunătățiri pentru multitasking pe iPad, actualizări pentru aplicații și un Dark Mode

642 ori
<b>iOS 13 va aduce și îmbunătățiri pentru multitasking pe iPad, actualizări pentru aplicații și un Dark Mode</b>În așteptarea conferinței WWDC 2019 ce are loc în perioada 3-7 iunie și unde va fi prezentat oficial iOS 13, iată că speculațiile din jurul acestui release software continuă. După ce anterior aflam că Apple va include un Dark Mode

În așteptarea conferințeiWWDC 2019ce are loc în perioada 3-7 iunie și unde va fi prezentat oficial iOS 13, iată că speculațiile din jurul acestui release software continuă. După ce anterior aflam că Apple va include un Dark Mode pentru întreg sistemul, acum descoperim și alte noutăți de care se vor bucura posesorii terminalelor iPad și iPhone începând din a doua parte a anului atunci când release-ul debutează oficial.

Astăzi primim vestea că pe lângă tema întunecată pe care o vom putea aplica pe device-urile iOS vom beneficia și de alte funcții precum un sistem de multitasking îmbunătățit în cazul tabletelor iPad. Se vehiculează că aplicațiile vor primi abilitatea de a avea multiple ferestre, fiecare fereastră putând fi mutată pe ecran și redimensionată în funcție de preferințe.

Tot pe iPad vom avea un gest de tip undo pentru text, iar browser-ul Safari va putea afișa automat versiunea desktop a site-urilor accesate și nu pe cele mobile. Aplicația Mali va primi la rândul său o actualizare ce va organiza mail-urile în funcție de categorii și vom avea și noi gesturi de selectare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×