Noutăți pentru VLC la început de an! Suportul AirPlay va sosi curând în aplicația de mobil

1.085 ori
<b>Noutăți pentru VLC la început de an! Suportul AirPlay va sosi curând în aplicația de mobil</b>Pe lângă numeroasele lansări de produse hardware de la CES 2019 se mai strecoară și anunțuri cu privire la noutăți software, un exemplu fiind dezvăluirea proaspăt făcută de către Videolan. Dezvoltatorii aplicației VLC au vorbit într-un interviu

Pe lângă numeroasele lansări de produse hardware de la CES 2019 se mai strecoară și anunțuri cu privire la noutăți software, un exemplu fiind dezvăluirea proaspăt făcută de către Videolan. Dezvoltatorii aplicației VLC au vorbit într-un interviu cu cei de la Variety despre software-ul în sine și cu această ocazie au dezvăluit și faptul că foarte curând aplicația de mobil va primi suport Apple AirPlay.

Astfel utilizatorii vor putea distribui materialele multimedia de pe iPhone sau Android direct către Apple TV prin intermediul funcției mai sus amintite. Potrivit declarațiilor făcute de către echipa Videolan, se așteaptă ca update-ul ce aduce noua funcționalitate să fie disponibil gratuit în aproximativ o lună. 

AirPlay vine la câteva luni distanță de la implementarea suportului Chromecast în aplicația VLC, aplicație care apropo va ajunge curând la pragul de 3 miliarde de descărcări. Cei interesați o pot descărca prin intermediul link-urilor de mai jos:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×