Facebook Lite se pregătește de lansare pe iOS; Versiuni beta sunt testate în acest moment

936 ori
<b>Facebook Lite se pregătește de lansare pe iOS; Versiuni beta sunt testate în acest moment</b>Cu scopul de a oferi o experiență de utilizare mai bună în cadrul aplicației mobile, cei de la Facebook pregătesc și o variantă Lite pentru iOS, asta după ce un asemenea titlu a fost prezentat oficial pentru platforma Android în urmă cu aproximativ

Începutul săptămânii ne aduce și vestea că Facebook Lite se pregătește pentru lansarea pe iOS, o aplicație cu dimensiune redusă creată special pentru telefoanele cu dotări mai slabe și care consumă mai puține date mobile decât varianta standard. După cum bine știți, Facebook Lite există pentru Android de mai bine de 3 ani, iar acum ne pregătim pentru sosirea sa și pe platforma iOS a celor de la Apple.

Aflăm că Facebook Lite for iOS este testat în aceste momente sub forma unui Beta, utilizatorii având posibilitatea de a se înscrie într-un program dedicat în țările unde aplicația va fi disponibilă. Pentru moment Turcia se află pe lista țărilor în care FB Lite va sosi inițial și din câte aflăm, software-ul de față are doar 5 MB.

Se ajunge la această dimensiune prin schimbări aduse la nivel de look, dar și prin renunțarea la unele funcții pentru a se reduce cantitatea de date mobile consumată. Rămâne de văzut cât de curând va debuta și varianta finală, fiind posibilă o lansare până la final de an dacă programul de testare merge ca pe roate.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×