Google Pixel Slate, noua tabletă ce rulează ChromeOS ni se prezintă în imagini alături de tastatura cover

1.027 ori
<b>Google Pixel Slate, noua tabletă ce rulează ChromeOS ni se prezintă în imagini alături de tastatura cover</b>În cadrul evenimentului Google programat pentru mâine, 9 octombrie, vom vedea pe lângă smartphone-urile Pixel 3 și o nouă tabletă ce rulează ChromeOS. Aceasta se numește Google Pixel Slate și cu 24 ore înaintea debutului avem ocazia să

Cu doar o zi înainte de evenimentul marca Google în care vom vedea noile smartphone-uri Pixel 3 și Pixel 3 XL iată că avem parte și de un extra leak pentru Pixel Slate, o nouă tabletă ce rulează ChromeOS care va fi prezentate la fața locului. Aceasta ni se dezvăluie din toate unghiurile și avem parte și de o imagine în care apare accesoriul tastatură qwerty cover care va fi vândut separat, cât și un stylus.

Google Pixel Slate

Tableta adoptă un look simplist și observăm din randarea de mai sus faptul că va fi foarte subțire. Marginile din jurul ecranului cu aspect 3:2 sunt destul de groase pentru trendurile actuale, dar nu atât de rău încât să strice din experiența de utilizare. Diagonala dispozitivului ar putea fi tot de 12.3 inch precum avem pe Google Pixelbook, dar la capitolul rezoluție nu se știe exact ce primim.

Google Pixel Slate

Google Pixel Slate va opta și pentru un panou spate ce pare a fi metalic, zonă în care întâlnim o cameră foto și logo-ul Google integrat subtil în colțul din stânga. Tableta va oferi port USB-C, difuzoare stereo frontale și până la 16 GB de RAM potrivit zvonurilor. Chrome OS va rula aici, dar există și speculații pe seama unei configurații dual-boot.

Aflăm mâine totul despre acest dispozitiv, inclusiv prețul la care va fi comercializat!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×