Facebook Messenger primește un update major la nivel de look, iar utilizatorii nu sunt încântați

1.580 ori
<b>Facebook Messenger primește un update major la nivel de look, iar utilizatorii nu sunt încântați</b>Un lucru pe care l-ați observat cu siguranță ieri seară a fost și schimbarea la nivel de look suferită de către Facebook Messenger în varianta de mobil, un design pe care utilizatorii nu prea îl agrează. Descoperim astăzi faptul că noul look

În ultimele ore utilizatorii de Facebook Messenger au remarcat faptul că aplicația de comunicare a suferit o modificare majoră la nivel de look, actualizarea sosind automat direct de pe server. Cu toate că ni se promit schimbări pentru a oferi o aplicație simplificată, noul design nu i-a cucerit pe utilizatori, unii chiar declarându-se complet nemulțumiți de abordarea aplicată de către Facebook în cazul de față.

Această simplificare se obține prin reducerea numărului de tab-uri din fereastra principală, acesta scăzând de la 9 tab-uri la doar 3 după cum urmează: Chats, People și Discover. În zona Chats avem conversațiile, în zona People lista de prieteni, în vreme ce la Discover vom regăsi toate celelalte secțiuni printre care se numără și Instant Games. 

Look-ul are un feeling de iOS cumva și în continuare există și zona de "Povești" în partea de sus. Partea interesantă este că la doar câteva ore de la sosirea acestui update, unii utilizatori au remarcat faptul că aplicația a revenit la design-ul anterior. Inclusiv eu pot confirma această schimbare și la prima vedere pare că feedback-ul negativ i-au obligat pe cei de la Facebook să retragă update-ul.

Vedem dacă look-ul cel nou revine sau nu. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×