Facebook lansează local o versiune lite a aplicației sale Android pentru telefoanele cu dotări low end

Autor:  | Publicat în:  Facebook 1.030 ori
<b>Facebook lansează local o versiune lite a aplicației sale Android pentru telefoanele cu dotări low end</b>Facebook a lansat o versiune Lite a aplicației sale pentru terminale mobile, care are ca ținta telefoanele Android low end de pe piețele emergente. Designul acestui software amintește de interfața site-ului FB pentru mobil din 2009 sau 2010. &nbsp;...

Facebook a lansat o versiune Lite a aplicației sale pentru terminale mobile, care are ca ținta telefoanele Android low end de pe piețele emergente. Designul acestui software amintește de interfața site-ului FB pentru mobil din 2009 sau 2010.

Se pare că aplicația ar fi debutat fără tam tam în anumite părți ale Asiei și Africii, în țări ca Nepal, Nigeria, Africa de Sud, Sudan, Vietnam sau Zimbabwe. încă nu e clar dacă lansarea va avea loc și la nivel internațional sau care sunt cerințele pentru aceasta aplicație. Aplicația ocupa doar 252 KB și e bazată pe Snaptu, clientul Facebook pentru modele feature phone, incluzând totuși și unele funcții native pentru Android, precum notificările push.

Avem și integrarea a camerei și alte câteva funcții împrumutate de la versiunea FB pentru telefoanele high end. Facebook a sesizat potențialul țărilor emergente și faptul că India, spre exemplu a devenit un jucător important pe piața handseturilor. Aceasta a fost piața cu cea mai mare rapidă creștere din Asia în trimestrul 3 al anului trecut. Cei care se afla într-una dintre țările vizate pot descărca aplicația de aici.

Softul a trecut deja de 10.000 de descărcări și are un rating de 4.6 din 5.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×