Facebook Messenger primește un nou update pentru testeri; aduce interfață Holo

1.633 ori
<b>Facebook Messenger primește un nou update pentru testeri; aduce interfață Holo</b>Cei de la Facebook au scos un update al aplicației Facebook Messenger, ce va fi testată de un număr limitat de testeri. După cum puteți observa în imaginile de mai jos interfața este cu totul alta față de versiunea precedentă, ea fiind cea...

Cei de la Facebook au scos un update al aplicației Facebook Messenger, ce va fi testată de un număr limitat de testeri. După cum puteți observa în imaginile de mai jos interfața este cu totul alta față de versiunea precedentă, ea fiind cea binecunoscută de pe Android, Holo UI.

Ca orice aplicație android și aceasta se bazează pe gesturi de swipe de la stânga la dreapta, ajungând mai rapid la conversații, lista de prieteni, contacte și setări. Pe deasupra modului în care arată, cei de la Facebook susțin că aplicația este mult mai rapidă și mai sigură.

De asemenea, noua inconiță Facebook Messenger va fi afișată în dreptul utilizatorilor care folosesc și ei la rândul lor această aplicație. Odată cu acest update a fost introdusă și funcția ce permite conversații cu alți utilizatori Facebook doar prin introducerea numărului de telefon al persoanei respective, astfel nu mai este necesară utilizarea procesului de căutare a prietenilor. Pentru a dispune de această funcție trebuie să aveți numărul de telefon verificat. Dacă doriți să testați această versiune de Messenger, o puteți descărca de aici - Download.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×