FBI Închide site-urile pirat cu aplicații Android! 3 nume mari au dispărut deja!

2.072 ori
<b>FBI Închide site-urile pirat cu aplicații Android! 3 nume mari au dispărut deja!</b>Odată cu evoluția platformelor mobile au apărut două probleme mari: malware-ul și pirateria. Asta înseamnă că există deja site-uri warez cu aplicații Android, dar ele au primit o mare lovitură când 3 nume mari au fost închise de către FBI...

Odată cu evoluția platformelor mobile au apărut două probleme mari: malware-ul și pirateria. Asta înseamnă că există deja site-uri warez cu aplicații Android, dar ele au primit o mare lovitură când 3 nume mari au fost închise de către FBI în ultimele zile. E vorba despre applanet.net, snappzmarket.com și appbucket.net, care au dispărut de pe radarul celor care nu vor să plătească pentru softuri din Play Store.

Departamentul de Justiție din SUA și FBI au preluat controlul asupra acestor site-uri, după ce au descărcat și testat numeroase copii de aplicații Android disponibile cu plata de obicei. 9 mandate pentru percheziții au fost puse în aplicare pe 21 august și rămâne de văzut dacă vor fi prinși cei din spatele acestor site-uri. Applanet se lauda cu o bază de date de 15.000 de aplicații Android, cu 88.000 de like-uri pe Facebook și 21.000 de followeri pe Twitter. SnappzMarket oferea peste 50.000 de aplicații și a fost închis exact ca și celălalt site warez.

Asta ar trebui să fie învățătură de minte celor care propaga pirateria pe Android și iOS, în detrimentul dezvoltatorilor acelor aplicații cu plata copiate și oferite gratuit prin site-uri dubioase. Pirateria este în mod evident ilegală și mă aștept la noi închideri de site-uri de acest gen. Având în vedere faptul că prețurile din Play Store sunt totuși decente, nu văd de ce ar risca cineva să cumpere o aplicație gratuită de pe un astfel de site.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×