Componente de iPhone 5 comparate cu cele de pe iPhone 4S și Galaxy S III În fața camerei (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.205 ori
<b>Componente de iPhone 5 comparate cu cele de pe iPhone 4S și Galaxy S III În fața camerei (Video)</b>Azi avem un clip foarte interesant să vă prezentăm, unul în care vedem comparate componentele lui iPhone 5 cu cele ale lui iPhone 4 și Samsung Galaxy S III și asta în fața camerei. Observați că panoul frontal al lui iPhone 5 este suprapus peste...

Azi avem un clip foarte interesant să vă prezentăm, unul în care vedem comparate componentele lui iPhone 5 cu cele ale lui iPhone 4 și Samsung Galaxy S III și asta în fața camerei. Observați că panoul frontal al lui iPhone 5 este suprapus peste Galaxy S III, care e puțin mai mic în comparație cu acesta.

Se observă în schimb clar că panoul e mai mare decât iPhone 4S și vedem și câteva componente interne hardware ale noului terminal, precum conectorul și diferite chipuri. Către finalul video-ului se poate privi clar conectorul împreună cu jackul audio și toată partea internă din zona inferioară a lui iPhone 5. Acesta este conectorul cu 8 pini despre care se vorbește atât de mult în ultima vreme și observați că acum jackul audio a fost trecut în partea inferioară, ca pe iPod Touch.

Avem și o imagine cu un presupus cablu USB care va veni în cutia noului telefon și se văd clar cei 8 pini metalici pe ambele părți, deci se pare că nu va conta pe care parte introduceți jackul în iPhone, cel puțin așa pare la prima vedere. Aș putea spune că iPhone 5 e telefonul cu cele mai multe scăpări de componente, imagini și detalii de până acum și nu cred că m-aș înșela prea tare. Ați început să numărați orele și minutele până pe 12 septembrie?

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×