Firefox 5 pentru Android, acum În fază beta

1.285 ori
<b>Firefox 5 pentru Android, acum În fază beta</b>Abia au trecut două luni de la debutul lui Firefox 4 și deja echipa Mozilla a lansat browserul Firefox 5 în varianta beta pentru Android. Softul poate fi găsit chiar acum în Android Market, dacă sunteți curioși să îl testați. &nbsp; Printre...

Abia au trecut două luni de la debutul lui Firefox 4 și deja echipa Mozilla a lansat browserul Firefox 5 în varianta beta pentru Android. Softul poate fi găsit chiar acum în Android Market, dacă sunteți curioși să îl testați.

Printre îmbunătățirile aduse de acest browser se numără suportul pentru animații CSS, performanțe crescute în JavaScript și o utilizare mai scăzută a memoriei. Funcția Do Not Track este pentru prima oară inclusă în această versiune, permițând utilizatorilor să controleze felul în care browsingul lor este urmărit online.

Mozilla a anunțat că va face actualizări mai frecvente ale softurilor sale și se pare că deja ar lucra la Firefox 6. Accentul se pune pe o stabilitate crescută, securitate mai bună și îmbunătățiri ale performanței. Găsiți browserul aici dacă v-am făcut curioși.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×