HTC Își revizuiește politica În legătură cu bootloaderele de pe Android

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.627 ori
<b>HTC Își revizuiește politica În legătură cu bootloaderele de pe Android</b>HTC EVO 3D a sosit cu vești proaste pentru cei care prefera ROM-urile personalizate, deoarece terminalul este blocat de către producătorul său. După numeroase reacții online la această decizie HTC, producătorul taiwanez a anunțat că își va...

HTC EVO 3D a sosit cu vești proaste pentru cei care prefera ROM-urile personalizate, deoarece terminalul este blocat de către producătorul său. După numeroase reacții online la această decizie HTC, producătorul taiwanez a anunțat că își va revizui politica privind bootloaderele.

Accesul liber la bootloadere și memorie NAND sunt de bază pentru ROM-urile personalizate, care au pus în valoare atât de multe funcții ascunse pe terminalele mobile. în plus, cu ajutorul acestor softuri puteți scăpa de ceea ce englezii numesc "bloatware", softuri inutile și care ocupa mult spațiu, de obicei instalate de operatorii de telefonie sau de producătorii de smartphone-uri.

în vreme ce Sony Ericsson a aderat deja la acest trend și are un site dedicat deblocării smartphone-urilor sale, Motorola a răspuns negativ acestei inițiative și încearcă totuși să se apropie de dezvoltatori. Acum cu atitudinea pozitivă a celor de la HTC, lucrurile vor începe probabil să se schimbe în bine, mai ales având în vedere numărul mare de ROM-uri pentru terminalele companiei din Taiwan.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×