SHOUTcast Radio, acum sub formă de aplicație Windows Mobile

Autor:  | Publicat în:  Windows Mobile 1.392 ori
<b>SHOUTcast Radio, acum sub formă de aplicație Windows Mobile</b>Windows Mobile nu este un produs al trecutului, ca dovadă fiind nouă aplicație de streaming radio SHOUTcast, created be de către hlov, membru al comunității XDA. Softul este în fază beta, iar creatorul său este și autorul faimoasei aplicației...

Windows Mobile nu este un produs al trecutului, ca dovadă fiind nouă aplicație de streaming radio SHOUTcast, created be de către hlov, membru al comunității XDA.

Softul este în fază beta, iar creatorul său este și autorul faimoasei aplicației SIRIUS XM pentru Windows Mobile. hlov afirmă că aplicația SHOUTcast include un meniu de Categorii și utilizatorul va putea alege o variantă și aștepta până ce lista se populează, selectând apoi postul de radio pe care dorește să îl asculte.

Softul va încerca să încarce și coperta albumului într-un thumbnail în partea inferioară a ecranului. SHOUTcast radio este compatibil cu Windows Mobile 5.0 și versiunile ulterioare și poate fi descărcat de aici, unde puteți oferi și feedback.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×