Foursquare În versiunea Business disponibil acum În Play Store

883 ori
<b>Foursquare În versiunea Business disponibil acum În Play Store</b>Dacă Fourquare e folosit de obicei în scopuri mai "civile", precum check in-ul la diferite malluri sau puncte de atracție, ei bine există și o latură Business a acestui software. Aplicația Foursquare for Business a fost lansată în această...

Dacă Fourquare e folosit de obicei în scopuri mai "civile", precum check in-ul la diferite malluri sau puncte de atracție, ei bine există și o latură Business a acestui software. Aplicația Foursquare for Business a fost lansată în această săptămână în Play Store și în următoarele rânduri aflăm despre ce e vorba în cazul său.

Sunteți posesor de restaurant sau aveți o afacere? Ei bine, Foursquare for Businessvă permite să faceți actualizări pe pagina voastră dedicată firmei pe care conduceți. și asta direct din aplicație, astfel că veți putea actualiza pagina companiei oriunde ați fi. înainte să fie lansată aplicația, patronii de cafenele și restaurante sau social media managerii lor erau obligați să acceseze website-ul Foursquare pentru a face modificări legate de datele companiei.

Patronii își pot vedea acum actualizările Foursqure și pe Facebook și Twitter, integrand cele mai importante rețele de socializare într-o singură aplicație. Puteți vizualiza și o listă de check-in-uri recente în aplicație și administra mai multe cafenele/baruri/companii din aceeași aplicație. Puteți descărca Foursquare for Business de aici.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×