FX Guru: Movie FX Director review: o aplicație amuzantă de editare video În timp real, cu efecte SF (Video)

2.949 ori
<b>FX Guru: Movie FX Director review: o aplicație amuzantă de editare video În timp real, cu efecte SF (Video)</b>Dacă vreți să faceți o farsă cuiva și să îi spuneți că ați văzut un OZN, aveți acum și dovada video, folosind o aplicație pentru Android. Aplicația se numește FX Guru: Movie FX Director și este disponibilă gratuit în Play Store. Noi am...

Dacă vreți să faceți o farsă cuiva și să îi spuneți că ați văzut un OZN, aveți acum și dovada video, folosind o aplicație pentru Android. Aplicația se numește FX Guru: Movie FX Director și este disponibilă gratuit în Play Store. Noi am testat-o pe Google Nexus 4 și ne-am distrat de minune cu ea.

Aplicația are o interfață simplă, care va arata din start ce efecte speciale puteți aplica peste imagine. Conceptul e simplu: alegeți un efect, porniți înregistrarea video, realizați o captură de 12/15 secunde și apoi se aplică automat peste un OZN, robot, flăcări, explozii și altele. Puteți alege momentul când să apară efectele speciale, intensitatea lor și potrivirea sonorizării. Aplicația oferă 3 efecte gratuite, dar pentru restul de 13 descărcate la pachet plătiți 8.99 dolari.

Găsiți în aplicație și posibilitatea de a mula un cocktail molotov peste mașina vecinului, de a pune un robot pe o stradă din centrul orașului sau de a aduce o flotă de OZN-uri pe cer. Am testat și noi aplicația în București și vedeți în clipurile din articol ce a ieșit. Softul celor de la Picadelic folosește tehnologia Motion Match și se descurcă de minune prin aplicarea de efecte în timp real asupra filmării. îi acordăm aplicației nota 9.5 din 10 și o descărcați de aici.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×