LG pregătește telefoane noi din Seria F

1.244 ori
<b>LG pregătește telefoane noi din Seria F</b>LG și-a anunțat recent rezultatele financiare pe anul trecut și în comunicatul de presă a ținut să sublinieze și o parte din planurile sale de viitor. Acestea par a include și terminale care îl vor urma pe Optimus G, dar și o nouă Serie F și...

LG și-a anunțat recent rezultatele financiare pe anul trecut și în comunicatul de presă a ținut să sublinieze și o parte din planurile sale de viitor. Acestea par a include și terminale care îl vor urma pe Optimus G, dar și o nouă Serie F și Serie L de telefoane.

Speculațiile afirmă că Seria F va fi una de phableturi și smartphone-uri cu diagonale în jurul a 5.3 inch, sau chiar mai mari. Cât despre Seria L, bănuiesc ca e vorba de Optimus L, deci terminale cu dotări bune si preturia accesibile. Sunt sigur că vom vedea o parte din aceste modele expuse la Mobile World Congress 2013, care începe peste 3 săptămâni. Pentru cei care se întreabă ce rezultate financiare a avut compania sud-coreeana, ei bine LG a înregistrat un total de 15.4 milioane de telefoane vândute la nivel global în trimestrul 4 2012.

Dintre acestea 8.6 milioane au fost modele cu Android, generând venituri de 2.58 miliarde. Aceste cifre reprezintă o creștere cu 23% față de trimestrul 3, în care LG a reușit să vândă 7 milioane de smartphone-uri. Deși vânzările nu impresionează în comparație cu Apple și Samsung, măcar LG a vândut mai multe smartphone-uri decât seria Lumia de la Nokia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×