Funcția AI de voce transcrisă în text de pe noile telefoane Google, e disponibilă la Samsung de cel puțin 2 ani

1.126 ori
<b>Funcția AI de voce transcrisă în text de pe noile telefoane Google, e disponibilă la Samsung de cel puțin 2 ani</b>Una din cele mai lăudate şi mediatizate funcţii ale celui mai nou flagship Google este speech-to-text (transformarea materialului audio în text) şi posibilitatea de a căuta după cuvinte cheie ce apar în transcrierea rezultată. Nu o să intrăm acum în dezba

Una din cele mai lăudate şi mediatizate funcţii ale celui mai nou flagship Google este speech-to-text (transformarea materialului audio în text) şi posibilitatea de a căuta după cuvinte cheie ce apar în transcrierea rezultată. Nu o să intrăm acum în dezbateri despre utilitatea acestei funcţionalităţi. Părerile fiind împărţite. Unii spun că este o unealtă ce poate uşura viaţa intervievatorilor, podcaster-ilor şi a oricărei persoane care îşi ia notiţe audio. Alţii spun că e doar un "gimmick". Asta voi decideţi.

Articolul de faţă vrea doar să aducă la cunoştinţa publicului larg că o astfel de funcţie se găseşte şi pe dispozitivele Samsung cu vechime de mai bine de 2 ani. Aplicaţia Recorder ce se regăseşte pe Galaxy S8 cu Android Pie şi One UI 1.0 la posturi făcând aceleaşi lucruri mai sus menţionate fără a fi cu nimic mai prejos decât rivalul cu 2 generaţii mai nou. Se regăsește evident și pe dispozitivele Samsung mai noi.

Nu contestăm cu nimic expertiză Google în domeniul AI, Machine Learning şi domeniile adiacente, dar în acelaşi timp nu putem lăsa neobservată performanța Samsung, care este în primul rând o companie hardware, componenta software căzând pe locul 2 pentru ei. Pentru moment cel puţin.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×