Navele din Star Wars ajung pe Pământ prin aplicaţiile AR de pe telefoanele Samsung Galaxy

1.331 ori
<b>Navele din Star Wars ajung pe Pământ prin aplicaţiile AR de pe telefoanele Samsung Galaxy</b>Samsung îşi continuă parteneriatul cu Disney cu ocazia lansării noului film Star Wars: The Rise of Skywalker (azi e debutul oficial la noi). După ce a debutat un Galaxy Note 10+ decorat cu simboluri Star Wars

Samsung îşi continuă parteneriatul cu Disney cu ocazia lansării noului film Star Wars: The Rise of Skywalker (azi e debutul oficial la noi). După ce a debutat un Galaxy Note 10+ decorat cu simboluri Star Wars, acum apare şi un element de realitate augmentată în peisaj. Avem detalii mai jos.

Galaxy

Compania nu e la prima ispravă cu AR şi inclusiv pe plan local a avut numeroase proiecte similare. Vine în minte "Selfie cu Elfii", o carte pentru cei mici, ale cărei desene prind viaţă în aplicaţia dARe by Samsung. Tot cu dARe puteai vedea picturi cum încep să fie însufleţite la lansarea lui Galaxy S10, când au fost expuse tablouri AR cu toate Galaxy S-urile de până acum. Revenind totuşi la proiectul Star Wars, Samsung vă permite acum să vedeţi nave din Star Wars trecând pe cerul de deasupra voastră.

În anumite oraşe de pe Terra, telefoanele Samsung Galaxy vor prezenta aşa ceva pe ecran. Aveţi nevoie de aplicaţia Samsung Members din Play Store şi de acolo puteţi accesa camera peste care este adăugată interfaţa cu navele care trec pe cer. Le puteţi face fotografii şi partaja în social media. Totul se numeşte "Invasion with Galaxy" şi a debutat pe 16 decembrie.

Note 10+

Printre oraşele confirmate pentru aceste apariții se numără Chicago, Dallas, Houston, Los Angeles, New York, San Francisco şi Washington. Ţine până pe 23 decembrie. Atunci se extinde acoperirea şi la alte teritorii. Iar cei care sunt mari fani Star Wars, pot găsi a un Samsung Galaxy Note 10+ Star Wars Edition aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×