Gmail 5.0 disponibil acum spre download, cu suport Exchange și Material Design

3.379 ori
<b>Gmail 5.0 disponibil acum spre download, cu suport Exchange și Material Design</b>Gmail 5.0 este acum disponibil pe Android, sub formă de APK, iar noua aplicație aduce printre altele modificări de look ce implementează Material Design, dar și suport Exchange. La această versiune a aplicației se lucrează de ceva vreme aparent...

Gmail 5.0 este acum disponibil pe Android, sub formă de APK, iar noua aplicație aduce printre altele modificări de look ce implementează Material Design, dar și suport Exchange. La această versiune a aplicației se lucrează de ceva vreme aparent și ea sosește la timp pentru a se mula pe experiența Lollipop, care e așteptat zilele viitoare.

Interfața adopta faimosul Material Design, cu acele animații complexe din Android 5.0 și un look nou. Utilizatorii primesc și suport pentru Exchange, conturi non Gmail, inclusiv Outlook și Yahoo. Astfel, aplicația stock email de pe Android devine inutilă, deci probabil va fi "casata" în curând. O altă funcție binevenită este auto actualizarea threadurilor email, fără a fi nevoie de intervenția utilizatorului.

Asta înseamnă că atunci când veți citi o conversație, în loc să aveți o notificare cu privire la un reply, acesta din urma pur și simplu va apărea în conversație. APK-ul Gmail 5.0 poate fi instalat pe terminale care rulează Ice Cream Sandwich sau versiuni ulterioare. în această versiune de software nu veți mai avea nevoie să folosiți meniul dropdown din zona stângă a ecranului pentru a trece între diferite conturi Gmail.

Astfel, cei care au 2 conturi de Gmail de exemplu asociate aplicației vor vedea unul dintre ele sub forma unei mici bule cu poză de profil în zona dreaptă a meniului hamburger, iar dacă veți apăsa pe bulă cu poză de profil veți trece la acel cont imediat. Puteți descărca APK-ul de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×