Funcția de screen casting Chromecast disponibilă acum și pentru Sony Xperia Z3v, Xperia Z2, respectiv Z2 Tablet

2.501 ori
<b>Funcția de screen casting Chromecast disponibilă acum și pentru Sony Xperia Z3v, Xperia Z2, respectiv Z2 Tablet</b>O funcție foarte interesantă ce a fost introdusă anul acesta de către Google este și screen casting Chromecast, aceasta oferind utilizatorilor posibilitatea de distribuirea a imaginii de pe telefon direct pe televizor prin intermediul unui dongle...

O funcție foarte interesantă ce a fost introdusă anul acesta de către Google este și screen casting Chromecast, aceasta oferind utilizatorilor posibilitatea de distribuirea a imaginii de pe telefon direct pe televizor prin intermediul unui dongle Chromecast.

Din câte aflăm astăzi, se pare că lista de terminale ce suportă această funcție include acum noi intrări, și anume modelele: Sony Xperia Z3v, Sony Xperia Z2 și tableta Xperia Z2 Tablet. Totodată, trebuie să aflați și faptul că această funcție este pentru moment în stadiu beta, ceea  ce înseamnă că se pot ivi și unele bug-uri.

Funcția de screen casting Chromecast disponibilă acum și pentru Sony Xperia Z3v, Xperia Z2, respectiv Z2 Tablet

Deși screen casting Chromecast nu este la momentul actual disponibilă pe terminalele iOS, tindem să credem că odată ce varianta finală pentru Android va fi lansată, nu va mai dura mult timp până când aceasta va poposi și pe iOS. Voi ce soluție de screen cast folosiți?

Chromecast poate fi cumpărat de pe eMAG la prețul de 249 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×