Gmail e actualizat la versiunea 6.0, care aduce Rich Text Formatting şi RSPV instant

1.975 ori
<b>Gmail e actualizat la versiunea 6.0, care aduce Rich Text Formatting şi RSPV instant</b>Gmail a primit o actualizarea nouă &icirc;n această săptăm&acirc;nă, care duce aplicaţia la versiunea 6.0, ce oferă c&acirc;teva &icirc;mbunătăţiri binevenite. Spre exemplu, &icirc;n Gmail 6.0 putem da RSVP mai rapid la invitaţii fără a...

Gmail a primit o actualizarea nouă în această săptămână, care duce aplicaţia la versiunea 6.0, ce oferă câteva îmbunătăţiri binevenite. Spre exemplu, în Gmail 6.0 putem da RSVP mai rapid la invitaţii fără a deschide aplicaţii separate.

Se poate folosi acum şi rich text formatting în emailuri şi după actualizarea aplicaţiei vom putea vedea un nou toolbar atunci când scriem un email. Acea selecţie de opţiuni oferă posibilitatea de a face textul bold, italic sau underline, colorat sau subliniat. Invitaţiile din Google Calendar sau Exchange primesc acum opţiunea de a răspunde direct din aplicaţia Gmail.

Acestea sunt modificări mici pe lângă cele ce sosesc de obicei cu noile versiuni de Android, deci ne aşteptam la mai multă inovaţie la vară, când e anunţat Android N la Google I/O. Până atunci Gmail câştiga când vine vorba de o subliniere mai eficientă a mesajelor în această nouă versiune. Găsiţi APK-ul aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×