Gboard în varianta pentru iOS primește în sfârșit funcția de traducere a textului introdus

647 ori
<b>Gboard în varianta pentru iOS primește în sfârșit funcția de traducere a textului introdus</b>După o lungă perioadă de așteptare iată că începând de astăzi utilizatorii de terminale iOS primesc funcția de traducere a textului introdus prin intermediul aplicației Gboard. Este vorba despre celebra tastatură virtuală pusă la dispoziție

După o lungă perioadă de așteptare iată că începând de astăzi utilizatorii de terminale iOS primesc funcția de traducere a textului introdus prin intermediul aplicației Gboard. Este vorba despre celebra tastatură virtuală pusă la dispoziție de către Google, software care apropo oferă funcția de traducere a textului pe terminalele Android încă din 2017, astfel că sosirea pe iOS este destul de întârziată. 

Totuși, pe ideea "mai bine mai târziu decât niciodată, această funcție este binevenită și pe iPhone/iPad. Aplicația permite traducerea textului introdus dintr-o colecție de 103 limbi suportate și aflați că noutatea vine în versiunea Gboard 1.42 ce este compatibilă cu device-urile ce rulează minim iOS 9.

Odată ce începeți introducerea de text în limba natală, Gboard va afișa opțiunea de traducere a textului într-o altă limbă (având opțiunea de a alege limba dorită). Traducerea se va realiza automat și există și suport pentru paste al textului și traducerea acestuia instant.

Puteți descărca Gboard pentru iOS de aici!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×