Gboard în varianta pentru iOS primește în sfârșit funcția de traducere a textului introdus

698 ori
<b>Gboard în varianta pentru iOS primește în sfârșit funcția de traducere a textului introdus</b>După o lungă perioadă de așteptare iată că începând de astăzi utilizatorii de terminale iOS primesc funcția de traducere a textului introdus prin intermediul aplicației Gboard. Este vorba despre celebra tastatură virtuală pusă la dispoziție

După o lungă perioadă de așteptare iată că începând de astăzi utilizatorii de terminale iOS primesc funcția de traducere a textului introdus prin intermediul aplicației Gboard. Este vorba despre celebra tastatură virtuală pusă la dispoziție de către Google, software care apropo oferă funcția de traducere a textului pe terminalele Android încă din 2017, astfel că sosirea pe iOS este destul de întârziată. 

Totuși, pe ideea "mai bine mai târziu decât niciodată, această funcție este binevenită și pe iPhone/iPad. Aplicația permite traducerea textului introdus dintr-o colecție de 103 limbi suportate și aflați că noutatea vine în versiunea Gboard 1.42 ce este compatibilă cu device-urile ce rulează minim iOS 9.

Odată ce începeți introducerea de text în limba natală, Gboard va afișa opțiunea de traducere a textului într-o altă limbă (având opțiunea de a alege limba dorită). Traducerea se va realiza automat și există și suport pentru paste al textului și traducerea acestuia instant.

Puteți descărca Gboard pentru iOS de aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×