Google Maps va primi funcții de navigare AR; Iată un preview sub formă de imagini

1.216 ori
<b>Google Maps va primi funcții de navigare AR; Iată un preview sub formă de imagini</b>Din când în când cei de la Google mai vin și cu actualizări majore pentru aplicația de navigare Maps, software preferat de milioane de utilizatori pentru simplitate și precizie. Astăzi descoperim că următoarea mare funcție ce va fi

Din când în când cei de la Google mai vin și cu actualizări majore pentru aplicația de navigare Maps, software preferat de milioane de utilizatori pentru simplitate și precizie. Astăzi descoperim că următoarea mare funcție ce va fi integrată în aplicație este "navigarea AR" ce implică utilizarea camerei foto de pe smartphone pentru elemente 3D de ghidaj afișate în realitate augumentată.

Google Maps

Aflăm că momentan funcția și-a făcut apariția doar pentru câțiva utilizatori, aceștia fiind de altfel și membri ai programului Local Guides despre care puteți citi mai multe aici în cazul în care sunteți interesați. Revenind la funcția de navigare AR, aceasta a fost testată și de către publicația Wall Street Journal, câteva animații capturate fiind afișate în cadrul acestui articol.

Google Maps

După cum se poate observa, aplicația Google Maps va afișa elemente de navigare 3D în realitate augumentată aplicate peste lumea reală văzută prin intermediul camerei foto de pe smartphone. Vorbim despre săgeți 3D ce indică direcția potrivită pe care trebuie să o urmăm sau pinuri ale locației vizate ce apar odată cu atingerea destinației.

Nu se știe clar când această funcție va fi disponibilă pentru publicul larg, iar un detaliu important de menționat este că Google a umblat la reducerea consumului de energie și date mobile atunci când se utilizează navigarea AR.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×