Gmail v8.4 va aduce pe Android funcția de personalizare a gesturilor swipe

697 ori
<b>Gmail v8.4 va aduce pe Android funcția de personalizare a gesturilor swipe</b>Aflăm prin intermediul unui teardown realizat de către AndroidPolice care sunt noutățile incluse de Google în noua versiune Gmail pentru Android. Se ajunge la versiunea v8.4 și descoperim că avem acum parte de funcția ce permite personalizarea

În cursul zilei de ieri Google a anunțat noi funcții aduse serviciului Gmail pe desktop, noutăți despre care v-am vorbit într-un articol dedicat chiar aici. Acum descoperim că și varianta de mobil se pregătește de o actualizare, asta prin intermediul celor de la AndroidPolice care au realizat un teardown ultimei versiuni a software-ului, adică Gmail v8.4 care vine desigur pe Android.

Ce aflăm din start este că odată cu distribuirea acestui update vom primi o funcție specială ce permite personalizarea gesturilor swipe de navigare în aplicație. La ora actuală în meniul de setări al aplicației avem posibilitatea de activa sau dezactiva gesturile swipe și fie șterge sau arhiva mailul asupra căruia este realizată acțiunea de swipe.

Totuși atunci când noua versiune va sosi vom avea mai multe acțiuni asociate, mai precis 5 la număr: ștergere, arhivare, marcare drept citit, mutare către, respectiv snooze. Vom putea alege una dintre aceste funcții iar în situația în care gesturile swipe nu sunt pe placul nostru, ele vor putea fi dezactivate complet din setări. 

O altă schimbare ce va fi adusă este aceea care permite marcarea unui anumit mail drept necitit dintr-o anumită conversație. Cei care nu mai au răbdare ca actualizarea să fie urcată și în Google Play au opțiunea de descărcare a apk-ului Gmail v8.4 de aici!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×