Gmail v8.4 va aduce pe Android funcția de personalizare a gesturilor swipe

Autor:  | Publicat în:  Google  Aplicatii 621 ori
<b>Gmail v8.4 va aduce pe Android funcția de personalizare a gesturilor swipe</b>Aflăm prin intermediul unui teardown realizat de către AndroidPolice care sunt noutățile incluse de Google în noua versiune Gmail pentru Android. Se ajunge la versiunea v8.4 și descoperim că avem acum parte de funcția ce permite personalizarea

În cursul zilei de ieri Google a anunțat noi funcții aduse serviciului Gmail pe desktop, noutăți despre care v-am vorbit într-un articol dedicat chiar aici. Acum descoperim că și varianta de mobil se pregătește de o actualizare, asta prin intermediul celor de la AndroidPolice care au realizat un teardown ultimei versiuni a software-ului, adică Gmail v8.4 care vine desigur pe Android.

Ce aflăm din start este că odată cu distribuirea acestui update vom primi o funcție specială ce permite personalizarea gesturilor swipe de navigare în aplicație. La ora actuală în meniul de setări al aplicației avem posibilitatea de activa sau dezactiva gesturile swipe și fie șterge sau arhiva mailul asupra căruia este realizată acțiunea de swipe.

Totuși atunci când noua versiune va sosi vom avea mai multe acțiuni asociate, mai precis 5 la număr: ștergere, arhivare, marcare drept citit, mutare către, respectiv snooze. Vom putea alege una dintre aceste funcții iar în situația în care gesturile swipe nu sunt pe placul nostru, ele vor putea fi dezactivate complet din setări. 

O altă schimbare ce va fi adusă este aceea care permite marcarea unui anumit mail drept necitit dintr-o anumită conversație. Cei care nu mai au răbdare ca actualizarea să fie urcată și în Google Play au opțiunea de descărcare a apk-ului Gmail v8.4 de aici!


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×