Google Chrome primește un nou look la aniversarea de 10 ani; Iată ce s-a schimbat

Autor:  | Publicat în:  Google  Aplicatii 1.198 ori
<b>Google Chrome primește un nou look la aniversarea de 10 ani; Iată ce s-a schimbat</b>La aniversarea de 10 ani iată că browser-ul Google Chrome primește un nou look, schimbare despre care am aflat cu ceva timp în urmă și care astăzi este distribuită utilizatorilor de peste tot. Ca principale noutăți avem acum

Astăzi cu ocazia a împlinirii a 10 ani de la apariția browser-ului Chrome iată că cei de la Google dezvăluie o versiune actualizată a aplicației care vine atât pe desktop, dar și pe platformele Android, respectiv iOS. Avem parte de o interfață schimbată la nivel estetic, dar și de o serie de update-uri menite să îmbunătățească experiența de utilizare.

Google Chrome

În zona modificărilor de look vedem acum că browser-ul nu mai are acele elemente definite de colțuri ascuțite, făcându-se trecerea la elemente cu muchii rotunjite ce exprimă modernism. Sunt actualizate și iconițele, iar odată cu această actualizare Google folosește în unele zone ale browser-ului și culori noi.

Google Chrome

Sunt descoperite și schimbări vizuale și în zona de tab-uri din partea de sus, acolo unde cei care au deschise multe site-uri simultan vor putea vedea mai bine iconițele asociate fiecărei pagini în parte. Se umblă și la funcția Auto-Fill unde Chrome devine mai precis, iar cei care au nevoie de parole serioase pot profita acum de un generator special inclus în browser. 

Nu în ultimul rând, secțiunea Chrome Omnibox, bara de adrese folosită pentru căutarea de informații devine cu această ocazie mai inteligentă. Astfel, de acum înainte vom primi răspunsuri la întrebările scrise direct în cadrul secțiunii de căutare, asta fără a mai fi nevoie să accesăm un anume site pentru a afla informația dorită. Noul Chrome se distribuie în aceste momente și cei interesați îl pot descărca de mai jos:


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×