Google Chrome primește un nou look la aniversarea de 10 ani; Iată ce s-a schimbat

1.377 ori
<b>Google Chrome primește un nou look la aniversarea de 10 ani; Iată ce s-a schimbat</b>La aniversarea de 10 ani iată că browser-ul Google Chrome primește un nou look, schimbare despre care am aflat cu ceva timp în urmă și care astăzi este distribuită utilizatorilor de peste tot. Ca principale noutăți avem acum

Astăzi cu ocazia a împlinirii a 10 ani de la apariția browser-ului Chrome iată că cei de la Google dezvăluie o versiune actualizată a aplicației care vine atât pe desktop, dar și pe platformele Android, respectiv iOS. Avem parte de o interfață schimbată la nivel estetic, dar și de o serie de update-uri menite să îmbunătățească experiența de utilizare.

Google Chrome

În zona modificărilor de look vedem acum că browser-ul nu mai are acele elemente definite de colțuri ascuțite, făcându-se trecerea la elemente cu muchii rotunjite ce exprimă modernism. Sunt actualizate și iconițele, iar odată cu această actualizare Google folosește în unele zone ale browser-ului și culori noi.

Google Chrome

Sunt descoperite și schimbări vizuale și în zona de tab-uri din partea de sus, acolo unde cei care au deschise multe site-uri simultan vor putea vedea mai bine iconițele asociate fiecărei pagini în parte. Se umblă și la funcția Auto-Fill unde Chrome devine mai precis, iar cei care au nevoie de parole serioase pot profita acum de un generator special inclus în browser. 

Nu în ultimul rând, secțiunea Chrome Omnibox, bara de adrese folosită pentru căutarea de informații devine cu această ocazie mai inteligentă. Astfel, de acum înainte vom primi răspunsuri la întrebările scrise direct în cadrul secțiunii de căutare, asta fără a mai fi nevoie să accesăm un anume site pentru a afla informația dorită. Noul Chrome se distribuie în aceste momente și cei interesați îl pot descărca de mai jos:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×