Moto Z3 Play într-o nouă imagine detaliată! Iată cum se prezintă la nivel de look

666 ori
<b>Moto Z3 Play într-o nouă imagine detaliată! Iată cum se prezintă la nivel de look</b>Între timp continuă și scăpările asociate lui Motorola Moto Z3 Play, telefon al cărui debut ar putea avea loc la începutul lunii iunie, asta pentru că atunci se împlinește un an de la data la care generația Moto Z2 era lansată oficial pe piață

În ultima vreme am avut mai multe leak-uri asociate lui Moto Z3 Play, scăpări ce sosesc în continuare în mediul online și astăzi vedem o randare cu iz oficial în care putem observa câteva elemente cheie ale design-ului pentru care s-a optat în cazul de față. Nu se știe când va avea loc debutul, dar cel mai probabil vom avea parte de un eveniment la început de iunie atunci când se împlinește un an de la anunțul seriei Z2.

Revenind la imaginea de astăzi, observăm că Moto Z3 Play adoptă un ecran cu aspect 18:9 (probabil de 5.99 inch cu rezoluție Full HD+), iar de această dată scanner-ul de amprente se mută din partea frontală unde era găzduit de un buton home în lateral pe ramă fix precum se întâmpla pe generațiile trecute de telefoane Xperia.

În spate avem o cameră duală ce iese destul de mult în relief dar care nu ar trebui să deranjeze prea mult dacă optați și pentru un accesoriu modular. În partea de jos se află acei pini magnetici și odată cu lansarea telefonului ar trebui să vedem prezentate și noi module Moto Mods. Ce mai remarc este că la bază nu este nici urmă de jack audio.

Pe Moto Z3 Play îl așteptăm cu procesor snapdragon 636, cameră frontală de 8 megapixeli și cameră duală de 12 + 12 megapixeli în spate (deschidere f/1.6, PDAF, telemetru laser). Sunt vehiculate variante cu 4 GB RAM + 32 GB stocare, respectiv 6 GB RAM și 64 GB stocare. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×