Google Gmail în versiunea web primește un update major: UI actualizat, funcție Snooze și multe altele

1.059 ori
<b>Google Gmail în versiunea web primește un update major: UI actualizat, funcție Snooze și multe altele</b>Deși aplicația Photos este prioritară atunci când vine vorba despre update-uri iată că de această dată asistăm la un update major pentru Gmail în versiunea web. Este oferit un nou UI,

De astăzi cei de la Google oferă o variantă actualizată a serviciului de mesagerie Gmail în versiunea web, update ce va sosi treptat către utilizatori. Aflăm din start că avem parte de un design nou și că principalul obiectiv din spatele acestui look este acela de a le permite utilizatorilor să facă mai multe acțiuni fără a fi nevoiți să părăsească inbox-ul. 

Gmail

Avem parte de o nouă opțiune de afișare a mail-urilor din Inbox, iar interfața permite acțiuni rapide precum arhivarea rapidă a mesajelor sosite, ștergerea acestora, marcarea lor drept citite dar și setarea pe modul snooze. Există și funcția numită "Nudging" care le reamintește utilizatorilor să ia o decizie cu privire la anumite mail-uri primite, un exemplu fiind acela de îndrumare pentru a răspunde la un mail primit cu 2-3 zile în urmă. 

Gmail

Găsim și un sidebar în partea din dreapta care oferă acces rapid la widget-urile pentru soluțiile Calendar, Keep, cât și pentru addon-urile Gmail. Printre alte introduceri avem și funcția Smart Replay, dar și capabilități offline precum căutare, scriere, răspundere, ștergere sau arhivare a mesajelor atunci când nu există conexiune, urmând ca schimbările realizate să fie sincronizate odată ce conectivitatea la internet revine. 

Totodată, Google include și un mod de confidențialitate, respectiv funcția pentru notificări high-priority. Marele G va distribui noutățile pentru Gmail în versiunea web începând de astăzi, dar ar putea dura până când acestea vor sosi la toți utilizatorii. Pentru a încerca noul Gmail, utilizatorii vor fi nevoiți să dea click pe iconița Setări din dreapta inbox-ului și alege opțiunea cu pricina. 

Nu toți au această posibilitate încă, astfel încât vă invităm să ne spuneți mai jos dacă voi puteți testa sau nu noul Gmail de astăzi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×