Gmail pentru Android este actualizat cu gesturi swipe personalizabile

1.228 ori
<b>Gmail pentru Android este actualizat cu gesturi swipe personalizabile</b>Cu ceva vreme în urmă aflam și faptul că Google are de gând să ofere un update pentru aplicația Gmail, urmând a oferi utiizatorilor posibilitatea de a personaliza gesturile swipe. Ei bine această actualizare sosește începând de astăzi pe Android

Aşa cum ne aşteptam, aplicaţia Gmail de pe Android a fost actualizata cu noi gesturi swipe personalizabile. În funcţie de gestul realizat veţi putea face diferite acţiuni în cadrul aplicaţiei şi căsuţei de email, de la delete la snooze şi altele de gen.

Gmail

Gmail a tot fost actualizat în ultima vreme, cea mai importantă noutate a sa fiind funcţia Smart Compose de pe desktop. Aceasta sosea cu o lună în urmă şi ne permitea să automatizăm scrierea de mailuri, acelea banale pe care le scriem zilnic. Acum e vorba despre gesturi, care pentru o bună perioadă de timp au fost neschimbate în aplicaţia Gmail de pe mobil.

Gmail

Ştiam că un swipe în stânga şterge un email, iar un swipe în dreapta permitea categorisirea unui mail spre exemplu. Acum putem crea swipe-uri personalizabile, putând schimba ce acţiune sau funcţie activează fiecare. E vorba doar despre acţiuni care existau deja, precum Archive, Delete, Snooze, Move to şi Mark as Read/Unread.

Ideea este utilă pentru cei care sunt stângaci sau au alte reflexe la swipe decât utilizatorul de rând. Toate aceste opţiuni se găsesc în Gmail 8.5.20 pentru Android şi nu ştim când vine şi pe iOS noutatea. Noua funcţie este activată la nivel server side şi încă nu a sosit pentru toată lumea. Se găseşte în zona Settings, unde a apărut o opţiune Swipe Actions.

Aplicaţia e aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×