Google a început implementarea lui Play Protect pe terminalele Android, crescând securitatea la nivel de Play Store

1.529 ori
<b>Google a început implementarea lui Play Protect pe terminalele Android, crescând securitatea la nivel de Play Store</b>În cadrul conferinţei Google I/O 2017 din mai, Google a promis că va îmbunătăţi securitatea terminalelor cu Android, iar unul dintre paşii în această direcţie implică noua funcţie Google Play Protect. Aceasta a început să fie implementată în aceste zile..

În cadrul conferinţei Google I/O 2017 din mai, Google a promis că va îmbunătăţi securitatea terminalelor cu Android, iar unul dintre paşii în această direcţie implică noua funcţie Google Play Protect. Aceasta a început să fie implementată în aceste zile şi avem detalii mai jos.

Prin această funcţionalitate zona de securitate de pe Android devine mai vizibilă şi mai accesibilă utilizatorului de rând. E drept că există deja opţiunea în Android de a verifica aplicaţii la nivel de securitate, cu o scanare manuală şi ulterior una automată desfăşurată în fundal. Noua iniţiativa pune la treabă scannerul direct în Play Store. Dacă procesul se încheie şi nu este găsit vreun malware, atunci utilizatorii vor vedea o notificare verde împreună cu o menţiune a momentului când a fost realizată ultima scanare.

Play Protect a început să apară pe tot mai multe terminale care rulează Google Play Services 11 şi este cel mai nou efort Google în zona de securitate, unde marele G nu a stat niciodată prea bine pe Android. Atacurile ransomware au crescut 50% în ultimul an, iar 2.1 milioane de terminale au descărcat malware din Play Store doar în 2015. Ca sa nu mai vorbim de aplicaţiile false sau clonele. 

Dacă nu aveţi cel mai nou Play Services, găsiţi un APK al său aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×