Porsche Design Huawei Smartwatch în sfârşit lansat, este un ceas din materiale premium cu preţ de 795 de euro

1.989 ori
<b>Porsche Design Huawei Smartwatch în sfârşit lansat, este un ceas din materiale premium cu preţ de 795 de euro</b>Porsche Design a colaborat deja cu Huawei anul trecut, atunci când a branduit o versiune de Huawei Mate 9, una mai premium. Apoi la începutul acestui an Porsche Design şi-a pus amprenta şi asupra unui smartwatch Huawei, care în sfârşit a devenit..

Porsche Design a colaborat deja cu Huawei anul trecut, atunci când a branduit o versiune de Huawei Mate 9, una mai premium. Apoi la începutul acestui an Porsche Design şi-a pus amprenta şi asupra unui smartwatch Huawei, care în sfârşit a devenit disponibil în această săptămână. Numele său este Porsche Design Huawei Smartwatch şi avem detalii despre el mai jos.

Cei de la Porsche Design au mai colaborat şi cu BlackBerry o bună perioadă de timp, realizând în parteneriat cu ei telefoane foarte arătoase şi apreciate pentru materialele lor premium. Cât despre noul ceas, acesta vine cu o curea din material hibrid, cu o zonă interioară din cauciuc şi una exterioară din piele, cu o serie de cusături roşii, ca nişte accente.

Porsche Design Huawei Smartwatch

Catarama curelei este din oţel inoxidabil şi acelaşi material este folosit şi pentru carcasa ceasului. Marginile ecranului integrează un vitezometru, iar ecranul este protejat de sticlă de safir din ce am înţeles. La pachet cu acest smartwatch vine şi o serie de watch faces unice şi bănuim că produsul se va găsi într-o cantitate limitată, fiind totuşi un soi de ediţie specială.

Porsche Design Huawei Smartwatch în sfârşit lansat, este un ceas din materiale premium cu preţ de 795 de euro

Acest device rulează Android Wear 2.0, are 512 MB RAM şi 4 GB stocare. Ar trebui să vină cu procesor Snapdragon Wear, GPS, barometru, senzor de puls, busola şi accelerometru. Designul acestui produs realizat în colaborare pare a fi inspirat din lumea curselor sau a scaunelor din piele de pe maşinile de curse. Majoritatea watch face-urilor furnizate de Porsche Design pe acest model sunt inspirate de ceasurile analogice, aşa cum era de aşteptat.

Pentru început Porsche Design Huawei Smartwatch se va vinde doar în Europa şi UK, la preţul de 795 euro.

Porsche Design Huawei Smartwatch

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×