Google actualizează aplicaţia Gmail de pe iOS, o face să semene cu Inbox; Google Calendar primeşte suport Spotlight

1.032 ori
<b>Google actualizează aplicaţia Gmail de pe iOS, o face să semene cu Inbox; Google Calendar primeşte suport Spotlight</b>Aplicația Gmail destinată produselor ce rulează sistemul de operare iOS este actualizată astăzi, primind noutăți destul de interesante la pachet. Asemănarea cu Inbox este un lucru ce trebuie a fi menționat, dar și faptul că avem incluse acum o serie de

Google se ocupă şi de aplicaţiile sale de pe iOS în aceste zile, nu doar de noul look al lui Play Store. Astfel, aflăm că Google a început să îşi actualizeze aplicaţia Gmail de pe iOS, dar şi GoogleCalendar de pe platforma Apple.

Gmail iOS

Nouă versiune de Gmail include un motor de căutare mai rapid şi funcţia "Undo Send", atât de vitală când îţi dai seama că ai trimis un mail cui nu trebuie. Aplicaţia primeşte şi un nou UI, care e mai puţin aglomerat, mai ales când vine vorba de ordonare a contactelor şi fotografiilor asociate lor. Noul Gmail pare să preia elemente din Inbox, cealaltă aplicaţie de email de la Google pentru mobile.

Google Calendar iOS

Cât despre Undo Send, aveţi câteva secunde să vă răzgândiţi cu privire la trimiterea mailului, iar în aplicaţia de pe mobil opţiunea apare ca o bară în zona inferioară a ecranului. Avem şi acţiuni pe bază de swipe dreapta sau stânga pentru fiecare thread de mesaje. Acţiunile includ arhivare sau ştergere. Noua căutare smart din aplicaţie afişează rezultatele instant în vreme ce scrieţi.

Google Calendar cel nou de pe iOS suporta acum o vizualizare săptămânală landscape, dar şi căutare Spotlight şi calendare alternative. Putem căuta şi evenimente şi remindere în Spotlight pe iPad şi iPhone şi să vedem rezultate relevante din Google Calendar. Aplicaţia include acum date speciale din calendarele lunare, hinduse sau islamice.

Puteţi descărca noul Gmail pentru iOS de aici şi noul Google Calendar de aici

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×