General Mobile GM5 este un telefon de buget ce aduce Android Nougat în zona Android One

1.105 ori
<b>General Mobile GM5 este un telefon de buget ce aduce Android Nougat în zona Android One</b>General Mobile GM5 este numele unui nou telefon de buget, model care în mod surprinzător rulează sistemul de operare Android One prin intermediul programului Android One. Asta înseamnă că este vorba despre un software controlat direct de către Google

Pentru că ne apropiem de final de an, multe companii producătoare de telefoane vor încerca să îşi păstreze relevanta, oferind actualizarea la Android 7.0 Nougat pe terminalele lor. În mod surprinzător şi în zona de buget există mişcări de genul, iar General Mobile a lansat şi primul telefon Android One cu Android Nougat preinstalat.

General Mobile GM5

Pe numele său General Mobile GM5, terminalul poate fi văzut în maginea de mai sus. Ultima oară când auzeam vorbindu-se de Android One, terminalele din valul 2 de lansare debutau în Turcia, de la nişte branduri mai mult sau mai puţin cunoscute. În ce îl priveşte pe acest nou venit, GM 5 este un low midranger, cu un ecran 720p de 5 inch, procesor quad core 64 bit de 1.2 GHz (Qualcomm Snapdragon) şi cu 2 GB RAM la bord.

Are şi 16 GB stocare, slot microSD, cameră principală de 13 MP şi frontală de 5 MP. Android 7.0 Nougat e evident punctul de atracţie aici, cu menţiunea că terminalul nu oferă şi suport pentru Google Assistant, deci utilizatorii se vor mulţumi cu Google Now. GM5 e destinat pieţelor emergente, dar aparent General Mobile vrea să îl aducă şi în Europa.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×