Google a lansat App Maker, un program ce permite realizarea de aplicaţii de infrastructură fără mare efort

1.838 ori
<b>Google a lansat App Maker, un program ce permite realizarea de aplicaţii de infrastructură fără mare efort</b>În această săptămână cei de la Google au anunțat și lansarea programului App Maker, titlu ce permite realizarea de aplicații de infrastructură cu minim de efort. De asemenea, doritorii care vor să încerce această soluție trebuie să știe că nu au nevoie de

Google a lansat în această săptămână o soluţie pentru dezvoltatorii amatori de aplicaţii, sub numele de App Maker. Acest soft e folosit pentru creaţia de aplicaţii, dar pe sistem drag and drop şi cu uz minim de cod.

App Maker

Microsoft şi Apple au lansat soluţii similare în ultimii ani, oferind oricui acces la universul creatorilor de software pentru terminale mobile şi nu numai. Noul serviciu oferă un mediu de dezvoltare drag and drop, permiţând utilizatorului să creeze o interfaţă şi să o populeze cu date din suita de aplicaţii G Suite, Google Maps, Contacts şi Groups. Aplicaţiile rulează pe aceeaşi infrastructură ca şi cele din suita Google şi sunt la îndemână adminilor IT, ca şi cele Gmail, Drive şi altele din G Suite.

App Maker

Astfel de aplicaţii sunt folosite în scop de time tracking, monitorizarea de logistică şi inventar, dar şi de comenzi. Rezultatul e destinat companiilor şi permite digitalizarea oricărui inventar. Nu va fi nevoie de infrastructură extra, asta ar fi avantajul. Există şi un editor integrat de scrip, pentru cei familiarizaţi cu codul.

Google a mai anunţat şi adăugarea de noi aplicaţii enterprise în suita Recommend for G Suite. Lista de parteneri include Virtru, LumApps, DocuSign, Freshdesk, Zoho Invoice, Xero şi Asana. Cei care vor să încerce App Maker o pot face aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×