Google Allo e gata de debut şi pe desktop şi laptop în curând

1.756 ori
<b>Google Allo e gata de debut şi pe desktop şi laptop în curând</b>Google Allo sosea anul trecut ca aplicaţie de chat pentru mobil, care vine la pachet cu un asistent virtual şi oferă şi funcţia smart reply. Poate că Allo nu a prins pe atât de mult pe cât Google ar fi dorit, dar rămâne o aplicaţie solidă de chat, care e

Google Allo sosea anul trecut ca aplicaţie de chat pentru mobil, care vine la pachet cu un asistent virtual şi oferă şi funcţia smart reply. Poate că Allo nu a prins pe atât de mult pe cât Google ar fi dorit, dar rămâne o aplicaţie solidă de chat, care e gata să ajungă pe desktop şi laptop acum.

Având în vedere că marii rivali precum Whatsapp sau Facebook Messenger sunt deja pe acele platforme, era şi cazul să vedem aceasta mutare. Allo a ajuns la versiunea 6 cel mai recent, iar vice preşedintele pe zona de produse de comunicare la Google, Nick Fox a postat o captură de ecran cu Allo rulând din Chrome pe un Mac. Web app-ul se afla încă în dezvoltare, dar cred că ar trebui să fie gata până la I/O la final de primăvară.

Google Allo desktop pc (windows) screenshot

Stickerele şi Google Assistant sunt incluse, deci puteţi avea chiar 2 asistenţi pe un PC cu Windows 10, pe cel Google şi pe cel Microsoft, Cortana. Allo a fost anunţat la Google I/O 2016 în luna mai a anului trecut şi a sosit în magazinele de aplicaţii în septembrie. El venea preinstalat pe telefoanele Google Pixel şi oferea funcţia smart reply, care folosind machine learning sugera o replică pentru ultimul mesaj primit, permiţându-vă să alegeţi câteva opţiuni predefinite. Puteți descărca Google Allo pentru Android și iOS de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×