Google Calendar va sosi pe iOS În curând, cu tot cu Material Design

930 ori
<b>Google Calendar va sosi pe iOS În curând, cu tot cu Material Design</b>Google Calendar în versiunea cu Material Design se număra printre cele mai interesante aplicații asociate lui Lollipop. Azi aflăm că acest calendar va sosi și pe iOS și va păstra lookul sau neschimbat. &nbsp; Capturile de ecran pe care le vedeți...

Google Calendar în versiunea cu Material Design se număra printre cele mai interesante aplicații asociate lui Lollipop. Azi aflăm că acest calendar va sosi și pe iOS și va păstra lookul sau neschimbat.

Capturile de ecran pe care le vedeți aici dovedesc faptul că suntem aproape și de un debut pe iOS al lui Google Calendar. Ar fi pentru prima oară când o versiune de Google Calendar sosește pe iOS și rămâne de văzut cum va afecta aceasta mutare serviciile calendar din iOS, care sunt și ele destul de apreciate de utilizatori. Avantajul e că avem parte de integrare cu Google Contacts, Gmail și chiar și Maps.

Google Calendar va sosi pe iOS În curând, cu tot cu Material Design

Calendarul de pe iOS nu oferă aceste funcții, deci avem de câștigat. înainte să ne bucurăm prea tare de faptul că vom primi animații inedite în calendar, acea vizualizare a programului pe 5 zile sau remindere eficiente, trebuie luat în calcul faptul că Apple trebuie să aprobe aplicația, înainte de a o publica în Store.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×