Google Fit este acum disponibil şi pe iOS: aplicatie de monitorizare a sănătăţii utilizatorului

836 ori
<b>Google Fit este acum disponibil şi pe iOS: aplicatie de monitorizare a sănătăţii utilizatorului</b>Google Fit a ajuns şi pe iOS, această platformă de monitorizare a sănătăţii utilizatorului fiind disponibilă doar pe Android până acum. A debutat în 2014 şi avea şi o versiune pentru Wear OS. Se ocupă cu health tracking-ul

Google Fit a ajuns şi pe iOS, această platformă de monitorizare a sănătăţii utilizatorului fiind disponibilă doar pe Android până acum. A debutat în 2014 şi avea şi o versiune pentru Wear OS. Se ocupă cu health tracking-ul şi combină informaţii obţinute de la telefoane şi brăţări de fitness sau ceasuri. Monitorizează caloriile arse, paşii realizaţi şi oferă o ţintă zilnică pentru utilizator, reprezentată sub formă de cercuri colorate. 

Google a realizat o actualizare importantă a platformei anul trecut, adăugând ţinte pentru activităţi, conform recomandărilor Asociaţiei Mondiale a Sănătăţii şi Asociaţiei Inimii din SUA. Scopul a fost de a ajuta utilizatorii să se implice în activităţi care le cresc pulsul, altele decât cele care necesită un drum până la sala de fitness.

Pe iOS vom avea aceeaşi funcţionalitate ca şi pe Android, inclusiv conceptul de Move Minutes şi Heart Points, care se adăugă la scorul total zilnic. Există şi posibilitatea de sincronizare cu aplicaţiile deja conectate cu Apple Health. Google Fit poate prelua fără probleme informaţii de la un Apple Watch, iar aplicaţia se găseşte aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×