Samsung Galaxy Note 10 5G are existența confirmată de către Verizon

869 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10 5G are existența confirmată de către Verizon</b>Deși în ultima vreme s-a tot vorbit pe seama lui Samsung Galaxy Note 10 5G, nu era 100% sigur că vom primi o asemenea variantă pentru viitorul phablet. Astăzi vine totuși mult-așteptata confirmare și asta chiar din

Deși în ultima vreme s-a tot vorbit pe seama lui Samsung Galaxy Note 10 5G, nu era 100% sigur că vom primi o asemenea variantă pentru viitorul phablet. Astăzi vine totuși mult-așteptata confirmare și asta chiar din partea Verizon care a menționat într-o postare că printre telefoanele 5G ce vor fi disponibile în acest an în portofoliul companiei se numără atât modelul Galaxy cu referire la Galaxy S10 5G cât și cel Note. 

Lansarea lui Galaxy Note 10 este așteptată să aibă loc undeva la mijloc de august și potrivit speculațiilor apărute anterior în online se pare că vom avea 4 variante ale phablet-ului. Lineup-ul include un Note 10 mai compact cu diagonală de 6.2 inch și un Note 10 Plus cu diagonală de 6.75 inch, fiecare disponibil în variante 4G și 5G.

Dotările ar trebuie să includă panouri Dynamic AMOLED cu decupaj în ecran pentru camerele selfie, procesoare Snapdragon 855 sau Exynos 9820 la pachet și până la 12 GB RAM. Vom vedea 3 camere foto pe Note 10 cel standard și probabil 4 camere foto în spatele lui Note 10 Plus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×