Google Translate oferă acum suport pentru traducerea din 88 limbi, folosind camera foto a smartphone-ului

1.441 ori
<b>Google Translate oferă acum suport pentru traducerea din 88 limbi, folosind camera foto a smartphone-ului</b>După cum probabil știți, aplicația mobilă Google Translate oferă și funcția de traducere a textului în timp real prin utilizarea camerei foto de pe smartphone - o opțiune simplă și rapidă care te poate scoate dintr-un

După cum probabil știți, aplicația mobilă Google Translate oferă și funcția de traducere a textului prin utilizarea camerei foto de pe smartphone - o opțiune simplă și rapidă care te poate scoate dintr-un impas atunci când te afli într-o altă țară. Doar îndrepți camera foto către textul străin ce poate fi un meniu de la un restaurant sau chiar un semn de circulație și aplicația se va ocupa apoi de traducerea propriu-zisă în timp real.

Începând de astăzi se aduce suport pentru alte 60 limbi din care se poate traduce text prin această modalitate, numărul total de dialecte suportate fiind de 88 limbi. Lista completă a limbilor din care puteți traduce prin intermediul camerei foto de pe telefon poate fi găsită aici și aflați că și româna se află printre ele. 

Puteți astfel utiliza această funcție pentru a traduce un meniu al unui restaurant spaniol în limba română pentru a afla instant ingredientele ce intră în componența mâncării alese, sau a descrierilor dintr-un muzeu poate. Aflăm că acest tool de traducere prin intermediul camerei foto poate detecta automat limba de input, atât timp cât utilizatorul activează opțiunea "Detectare limbă". De asemenea descoperim că în aplicație a fost inclus acum un sistem neural de traducere menit să reducă erorile. 

Aplicația Google Translate poate fi descărcată de aici:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×