Samsung Galaxy S9 Active ar urma să ofere baterie de 4000 mAh și procesor SD845

882 ori
<b>Samsung Galaxy S9 Active ar urma să ofere baterie de 4000 mAh și procesor SD845</b>În această vară așteptăm ca cei de la Samsung să lanseze pe piață și smartphone-ul Galaxy S9 Active, terminal cu aceleași dotări de top regăsite pe varianta standard și cu un plus generos la nivel de baterie. Știind cum a stat situația și în anii

Pe lângă modelele Galaxy A6 și Galaxy A6+ despre care tot aflăm detalii, sud-coreenii de la Samsung plănuiesc ca în această vară să aducă pe piață și o variantă robustă a lui Galaxy S9. Vorbim despre modelul numit Samsung Galaxy S9 Active care va păstra grosul dotărilor de pe flagship și care va oferi ceva plusuri la nivel de baterie după cum aflăm chiar astăzi pe seama unei scăpări sub formă de listă de specificații.

Galaxy S9 Active

Aici apare menționată o baterie generoasă de 4000 mAh, capacitate deloc surprinzătoare ținând cont de faptul că și varianta Galaxy S8 Active de anul trecut opta pentru o unitate identică. Restul dotărilor de pe această listă fac referire la un ecran de 5.8 inch cu rezoluție de 2960 x 1440 pixeli, la un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 845 și la 4 GB RAM + 64 GB de stocare flash.

Telefonul va avea același setup foto de pe S9 cu deschidere variabilă a diafragmei și va rula Android Oreo din fabrică. Numele de serie ar fi SM-G893 și ținând cont de practica Samsung și acest telefon va debuta doar pe piața din SUA. Va oferi protecție sporită la căzături și temperaturi extreme, dar și un standard mai ridicat de rezistență la apă și praf.

Singurul aspect ce va avea de suferit va fi design-ul în cazul de față, urmând a se opta pentru o carcasă cu inserții din cauciuc și spate din policarbonat dur pentru o rezistență sporită.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×