Asistentul vocal Allview AVI ajunge la cea de-a 3-a versiune; interfața este actualizată și primim noi funcționalități

1.369 ori
<b>Asistentul vocal Allview AVI ajunge la cea de-a 3-a versiune; interfața este actualizată și primim noi funcționalități</b>Încă de la debutul asistentului vocal AVI am aflat că Allview are de gând să îmbunătățească constant funcționalitatea acestui AI, lucru ce se și întâmplă acum odată cu trecerea la versiunea cu numărul 3. Sunt incluse 5 noi funcții pe lista de

Sfârșitul lunii septembrie 2017 a fost marcat și de lansarea asistentului vocal AVI pe plan local, soluție pusă la dispoziție de către firma brașoveană Allview pe terminalele din seria X4 Soul Infinity, modele pe care vi le-am prezentat și noi în recenzii detaliate. A urmat apoi debutul versiunii cu numărul 2 pentru acest asistent vocal, iar astăzi asistăm la actualizarea cu numărul 3 ce aduce lucruri interesante la pachet. 

Noul release este disponibil în Google Play Store pentru terminalele compatibile și un lucru pe care îl observăm din start este interfața îmbunătățită și funcțiile suplimentare prin care telefonul Allview devine un asistent personal în toată regula. De acum avem acces mult mai rapid la comenzi, o experiență de utilizare îmbunătățită și posibilitatea de a utiliza funcția swipe pentru acces la organizatorul personal și la informațiile importante.

De acum înainte AVI poate prelua mai eficient rolul de asistent personal având funcția de reminder utilă în orice situație. Poate realiza și liste de cumpărături pe baza de comenzi vocale, oferi notificări pentru zilele de naștere ale prietenilor sau pentru sărbătorile religioase și ține minte ultima locație de interes pentru utilizator și face legătura între comenzile viitoare și locația definită.

Puteți vedea toate aceste funcții în acțiune chiar în clipul de mai sus și aflați că momentan asistentul vocal AVI este disponibil pe telefoanele din gama X4 Soul Infinity, pe X4 Soul Vision și pe V3 Viper. Curând însă acesta va sosi și pe alte terminale din gama Allview, motiv pentru care vă invităm să accesați pagina oficială a asistentului vocal AVI pentru a afla toate noutățile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×