Google îmbină echipele YouTube Music și Play Music pentru a oferi 'cel mai bun posibil produs' pentru utilizatori

1.507 ori
<b>Google îmbină echipele YouTube Music și Play Music pentru a oferi 'cel mai bun posibil produs' pentru utilizatori</b>Descoperim astăzi faptul că cei de la Google au luat decizia de îmbinare a echipelor ce lucrează la aplicațiile Play Music și YouTube Music cu scopul de a oferi cel mai bun posibil produs utilizatorilor. Pentru început nu se vor remarca schimbări majore

Din câte aflăm astăzi prin intermediul unui raport, cei de la Google au luat decizia de a îmbina echipele ce lucrează la aplicațiile YouTube Music și Play Music. Cele două echipe vor avea task-ul de a livra cel mai bun posibil produs pentru utilizatori, pentru parteneri din domeniul muzicii și desigur pentru artiști.

Pentru început nu vor fi realizate schimbări majore, cu mențiunea că serviciile vor rămâne independente în perioada curentă. Google mai afirmă faptul că utilizatorii vor fi anunțati din timp atunci când se va schimba ceva major. Din punct de vedere al diferențelor dintre cele două aplicații, putem spune că Play Music este serviciul mai tradițional - serviciu ce oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și încărca melodiile preferate în cloud și a le asculta astfel.

Există și un abonament care oferă acces la peste 35 milioane de melodii, iar YouTube Music se poate lăuda cu o colecție uriașă de melodii și printr-un branding mult mai de succes. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×