Google lansează în sfârşit navigaţia AR (realitate augumentată) pe telefoanele Pixel

1.092 ori
<b>Google lansează în sfârşit navigaţia AR (realitate augumentată) pe telefoanele Pixel</b>Google ne prezenta următorul pas în navigaţie şi anume navigaţia augmented reality încă de anul trecut, dar fără a lansa funcţia pe vreun terminal până acum. De abia în această săptămână a venit pe modelele

Google ne prezenta următorul pas în navigaţie şi anume navigaţia augmented reality încă de anul trecut, dar fără a lansa funcţia pe vreun terminal până acum. De abia în această săptămână a venit pe modelele Google Pixel 3a, 3a XL şi alte handseturi din gama Pixel acest Google Maps AR.

Google MAPS AR

Până acum funcţionalitatea AR era doar disponibilă celor înscrişi în programul beta Google Maps, care erau la nivel 5 sau peste în programul Local Guide. Google Maps AR este acum disponibil celor cu telefoane Pixel fără restricţii. Se activează apăsând butonul Start AR şi va permite să navigaţi pe tot globul în realitate augmentată folosind o hartă live, care vă va duce la destinaţie, suprapusă peste captura camerei foto de pe telefon.

Google MAPS AR

Sunt folosite imagini din Street View, combinate cu date de la GPS si cele din timp real pentru o poziţionare cât mai corectă. Imersivitatea este cheia aici, dar şi o orientare cât mai bună în spaţiu, atunci când vizitezi o nouă zona. Google avertizează totuşi că se va înregistra un consum mai mare de baterie şi date decât în cazul navigării tradiţionale.

Practic avem un soi de interfaţă HUD suprapusă peste imaginea surprinsă live de camera telefonului. Veţi ţine telefonul în mod portret şi peste imaginea din jurul vostru se va suprapune un strat de indicaţii, săgeţi şi o mică harta jos. Aşteptăm funcţia şi pe alte telefoane.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×