Un telefon Meizu 16S a fost găsit cu procesorul fără adeziv pe placa de bază; Iată despre ce este vorba

1.903 ori
<b>Un telefon Meizu 16S a fost găsit cu procesorul fără adeziv pe placa de bază; Iată despre ce este vorba</b>Suntem în epoca în care o controversă legată de un dispozitiv defect ajunge imediat pe Internet şi nu mai e loc de muşamalizări. O defecţiune mică devine printr-un bulgăre de zăpadă un mega scandal căruia i se pune

Suntem în epoca în care o controversă legată de un dispozitiv defect ajunge imediat pe Internet şi nu mai e loc de muşamalizări. O defecţiune mică devine printr-un bulgăre de zăpadă un mega scandal căruia i se pune "Gate" în coadă. Vezi Bendgate, Antennagate si asa mai departe. Se pare că Meizu e gata să sufere de aşa ceva, flagshipul său Meizu 16S fiind descoperit cu un procesor fără adeziv.

Totul a început cu o disecţie a celor de la XYZone, un utilizator Weibo foarte popular în China, un fel de iFixit al lor. După ce a desfăcut flagship-ul, a observat că unitatea Meizu 16S nu avea adeziv în jurul procesorului Snapdragon 855 care era fixat pe placa de bază. Majoritatea telefoanelor de pe piaţă vin cu acest adeziv, iar cel care a făcut disecţia a conchis că e probabil o decizie luată pentru a face economie.

Meizu a negat tot iniţial, dar cazul a început să devină tot mai discutat în social media, aşa că Meizu a luat măsuri. Întâi a trimis o echipă de ingineri la XYZone, pentru a-i analiza unitatea de test. Inginerii au confirmat lipsa de adeziv, dar insistă că e un caz singular. Meizu a decis să îl compenseze pe utilizatorul Weibo cu două noi unităţi de Meizu 16S fără probleme.

Ca să liniştească pe toată lumea Meizu a postat şi un clip video pe Weibo, în care prezintă procesul de asamblare al procesorului Snapdragon 855 de pe Meizu 16S. Acolo se vede aplicarea de adeziv. Între timp acelaşi buclucaş de pe Weibo a descoperit un caz similar şi la Xiaomi Mi 9, dar fără replică din partea Xiaomi deocamdată.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×