Apple a montat o scenă curcubeu în campusul său OZN; Iată povestea sa

740 ori
<b>Apple a montat o scenă curcubeu în campusul său OZN; Iată povestea sa</b>În ultimele ore s-a viralizat pe web o serie de fotografii cu o scenă în formă de curcubeu apărută în mijocul campusului Apple Park. E vorba despre celebra structură în formă de OZN, care are şi o zonă verde specială în mijloc

În ultimele ore s-a viralizat pe web o serie de fotografii cu o scenă în formă de curcubeu apărută în mijocul campusului Apple Park. E vorba despre celebra structură în formă de OZN, care are şi o zonă verde specială în mijloc. Ei bine în acel mijloc verde a fost construită o scenă după ghidajul lui Jony Ive.

Jony Ive este designerul aflat în spatele celor mai iconice produse Apple, de la iPod, la iPhone şi MacBook-uri. Mai mulţi angajaţi Apple au fost inclusi în proiectul ce implică realizarea scenei semicirculare în culorile curcubeului. Scena a fost ridicată fără tam-tam în ultimele zile şi a fost descoperită pe filmări cu drone.

Scena Apple

Surse apropiate de Apple afirmă că scena e pregătită pentru un eveniment special dedicat angajaţilor Apple şi organizat la Apple Park pe 17 mai. Va fi o sărbătoare a deschiderii oficiale a lui Apple Park, în varianta finalizată, dar şi un eveniment tribut pentru Steve Jobs. Jobs a fost omul cu viziunea din spatele "structurii OZN" cu pereți din sticlă curbată şi a purtat negocierile cu primăria locală.

Scena Apple

Acele arcuri speciale ale scenei au necesitat luni întregi de muncă şi planificare şi includ 25.000 de componente şi un schelet metalic uriaş. Scena va fi păstrată şi după eveniment şi putem deja prezice ce nume mari vor cânta pe ea. U2, Paul Mccartney şi Foo Fighters ar fi câteva exemple (au cântat și la alte evenimente Apple). Rama din aluminiu a structurii include zone superioare şi inferioare curbate şi rulate individual de către maşinişti timp de 12 zile.

Muncitorii au înfășurat segmentele în policarbonat, pentru a crea un look uniform. Un strat laminat rezistent la ultraviolete păstrează nuanţele vii şi nu arse de soarele din Cupertino. Curcubeul transmite atât un mesaj de incluziune, cât şi unul de optimism. Aşteptaţi-vă la un concert ce va face istorie pe 17 mai, poate chiar mai mult decât cel Marshmello din Fornite din luna februarie.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×