Google Hangouts se închide începând din octombrie; Iată tot ce trebuie să afli

1.848 ori
<b>Google Hangouts se închide începând din octombrie; Iată tot ce trebuie să afli</b>Pe cât de mare e succesul unor produse Google precum Android, Assistant sau Search, pe atât de multe eşecuri are gigantul în palmaresul său. După ce a casat Allo, acum urmează să închidă şi Hangouts, începând cu luna octombrie 2019

Pe cât de mare e succesul unor produse Google precum Android, Assistant sau Search, pe atât de multe eşecuri are gigantul în palmaresul său. După ce a casat Allo, acum urmează să închidă şi Hangouts, începând cu luna octombrie 2019.

Dorinţa este de a face tranziţia de la Hangouts la Chat şi Meet pentru clienţii plătitori pentru soluţiile din G Suite. Apropo timeline-ul cu luna octombrie se aplică doar pentru acei clienţi business, nu şi pentru consumatorul de rând. Marele G insistă că vor exista şi variante gratuite de Chat şi Meet, care vor fi disponibile după perioada de tranziţie.

Ce e bătut în cuie e că Hangouts va funcţiona chiar şi în anul 2020. Funcţiile sale vor migra spre Chat în intervalul aprilie-septembrie. Vom vedea integrare cu Gmail, posibilitatea de a purta convorbiri cu utilizatori externi, apelare video îmbunătăţită şi apeluri prin Google Voice. Primele semne de migraţie apăreau atunci când utilizatorii Hangouts erau îndemnaţi să folosească serviciul de video conferinţe Meet anul trecut.

Ce trebuie să ştii tu utilizatorul de rând? Ca în 2020 rămâi fără Google Hangouts, dar probabil că vei primi ceva în loc. Se vehiculează faptul că vei putea alege între variante gratuite şi cu plată ale lui Hangouts Meet şi Chat. Google ne încurajează să folosim Android Messages şi Google Duo pentru comunicări. Compania face şi teste cu serviciile RCS în reţeaua sa Google Fi între timp.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×