Google Lens ajunge în sfârşit pe iOS, accesibil ca tool via Google Photos

Autor:  | Publicat în:  Google  Aplicatii 1.058 ori
<b>Google Lens ajunge în sfârşit pe iOS, accesibil ca tool via Google Photos</b>După o lungă perioadă de așteptare, iată că funcția Google Lens ajunge și pe iOS, tool-ul fiind accesibil prin intermediul aplicației Google Photos. Pentru cei care nu știu despre ce este vorba, Google Lens ne permite fotografierea și recunoașterea

Cine caută un tool foto special care să identifice corect obiectele pe iOS are veşti bune azi: Google Lens a sosit pe această platformă. Google a lansat oficial funcţionalitatea Lens pe terminalele iOS şi vom începe să o vedem şi la nivel de consumator în următoarele săptămâni.

Google Lens iOS

Lens este un tool de recunoaştere a obiectelor, pe care îl găsim integrat în Google Photos, în aplicaţie. Atunci când un utilizator face o fotografie la o carte, un tablou, o statuie, Lens recunoaşte despre ce e vorba şi oferă informaţii despre subiect. Soluţia Google e capabilă să recunoască documente, cărţi, puncte de reper, clădiri, picturi, muzee, plante, animale, afişe şi cărţi de vizită.

Dacă găseşte un număr de telefon sau o adresă, poate chiar salva automat informaţiile ca un contact pe telefon. Evenimentele se adaugă automat în calendar. Pentru a avea acces la această funcţie pe iOS, trebuie să porniţi aplicaţia Google Photos, să alegeţi o fotografie şi apoi să apăsaţi pe iconul Google Lens. Uneori primiţi doar informaţii, alteori vi se propune să deschideţi o aplicaţie, link etc.

Toate datele din Lens se salvează automat în contul vostru Google. Trebuie să aveţi versiunea 3.15 a aplicaţiei Google Photos pentru iOS pentru a beneficia de noutate. E greu de crezut că Lens sosea de abia toamna trecută, odată cu Pixel 2, pentru că am senzaţia că îl ştiu de o viaţă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×