Apple programează un eveniment pe data de 27 martie; Ar putea debuta noi iPad-uri aici

805 ori
<b>Apple programează un eveniment pe data de 27 martie; Ar putea debuta noi iPad-uri aici</b>Sfârșitul acestei luni se anunță a fi unul bogat în lansări, asta pentru că avem pe de-o parte evenimentul Huawei care ne va aduce două smartphone-uri flagship și pe de altă parte conferința Apple unde am putea vedea lansate noi tablete

Pentru finalul acestei luni avem programate numeroase evenimente, printre acestea fiind conferința în care vor debuta modelele Huawei P20 și P20 Pro, dar și cea pregătită de Oppo pentru dezvăluirea terminalelor R15 și R15 Plus. Mai punem pe listă și debutul lui Xiaomi Mi Mix 2s, iar astăzi și evenimentul Apple ce va avea loc pe data de 27 martie și care ne-ar putea aduce noi tablete iPad aparent.

În invitația trimisă către presă se menționează că evenimentul va avea loc în cadrul liceului Lane Tech College Prep și că focusul va fi pus pe partea de educație. Se promite dezvăluirea unor noi idei creative pentru profesori și studenți, iar acest lucru ne duce cu gândul la un iPad destinat școlilor și oferit la un preț mai accesibil.

Nu ar fi exclus să ofere și suport pentru Apple Pencil, asta dacă ținem cont de "creativitatea" promisă aici. Unele speculații mai vorbesc și despre posibila lansare a lui iPhone SE2 în cadrul acestui eveniment, dar șansele sunt foarte foarte mici. Aflăm mai multe peste doar 10 zile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×