Google Lens integrat în Google Assistant acum disponibil pe telefoanele Google Pixel

1.129 ori
<b>Google Lens integrat în Google Assistant acum disponibil pe telefoanele Google Pixel</b>Astăzi debutează oficial funcția Google Lens în cadrul aplicației Google Assistant, noutate pe care o vor remarca pentru început deținătorii de smartphone-uri Pixel. Vorbim despre modelele din prima generație Pixel, dar și despre cele

Scriam cu câteva zile în urmă că Google Lens va fi integrat ca funcţionalitate în Google Assistant şi că apăruse deja pe unele modele Pixel 2 pentru cei ce aveau software preview. Acum funcţionalitatea full a sosit pe modelele Pixel 1 şi Pixel 2.

Google Lens

Confirmările au venit din SUA, Canada, UK, Australia, India şi Singapore şi sunt sigur că până la final de săptămână vom avea această căutare pe bază de imagini şi în România. Practic, veţi putea identifica automat conţinutul unei imagini, folosind Lens, direct din Google Assistant. Veţi putea activa Lens cu un swipe în sus din colţul dreapta-jos al asistentului virtual.

Apoi va fi declanşat un viewfinder în stilul celui de la cameră şi sistemul va recunoaşte text, opere de artă, repere turistice, QR code-uri, arhitectură, statui, cărţi, filme şi vinuri celebre. Vă sunt sugerate şi extra informaţii sau repere în zona voastră legate de acea imagine. De exemplu dacă Lens vede o floare vă poate arăta florării în zonă şi dacă vede o statuie, vă poate oferi ponturi cu repere turistice de vizitat.

Lens este inspirat de Google Goggles, casat cu ceva vreme în urmă şi are rolul de a identifica vizual tot ce percepe camera.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×