Google nu se învaţă minte şi lansează un nou serviciu de chat... în Google Photos

1.030 ori
<b>Google nu se învaţă minte şi lansează un nou serviciu de chat... în Google Photos</b>Google a făcut un soi de obsesie din lansarea unui serviciu de chat sau socializare. Au tot încercat să ne cucerească cu Google Hangouts, Google+ şi altele de gen, dar nu au reuşit să prindă la public

Google a făcut un soi de obsesie din lansarea unui serviciu de chat sau socializare. Au tot încercat să ne cucerească cu Google Hangouts, Google+ şi altele de gen, dar nu au reuşit să prindă la public. Acum au strecurat şi o funcţie de chat în Google Photos, pentru că ... de ce nu?

Google Photos

Google şi-a dat seama de noua paradigmă în care trăim: cea a fotografiilor care atrag comentarii şi discuţii. Google a lansat practic o modalitate nouă de partajare în Google Photos, care e un soi de serviciu de mesagerie privată. Se găseşte în aplicaţia Google Photos de pe iOS şi cea de pe Android. Acum dacă vrei să partajezi o fotografie, nu mai trebuie să creezi un album complet. Poţi trimite un mesaj unui prieten care are şi el Google Photos instalat.

Google Photos Chat

Mesajul include o fotografie şi sistemul duce puţin cu gândul la Instagram sau Snapchat. Google Photos a avut o relansare majoră în 2015 şi de atunci a fost bine văzut de public. Avem stocarea gratuită de poze destul de generoasă, nelimitată chiar pentru posesorii de Pixel-uri şi o interfaţă bine gândită. Recent a debutat şi un tool care migra toate pozele pe care le ai pe Facebook spre Google Photos.

Deocamdată funcţia de chat nu e foarte complexă. Poţi să discuţi cu o persoană, să îi trimiţi poze, să porneşti un chat de grup cu mai mulţi oameni şi toată lumea poate posta poze şi video-uri. Sunt şi comentarii în thread şi chiar partajare de fişiere care nu sunt poze.

Google afirmă că nu vrea să concureze cu alte aplicaţii de chat, ci să schimbe modul în care partajezi amintiri cu prietenii şi familia. Photos are 1 miliard de utilizatori şi poate profita de această bază uriaşă. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×