Google începe integrarea lui Tasks în aplicația Calendar; Apar primele dovezi

765 ori
<b>Google începe integrarea lui Tasks în aplicația Calendar; Apar primele dovezi</b>După ce a primit Dark Mode cu câteva luni în urmă şi a fost invadat de spam la început de toamnă, Google Calendar se pregăteşte de o evoluţie. A început să integreze Google Tasks şi detalii despre această noutate avem mai jos

După ce a primit Dark Mode cu câteva luni în urmă şi a fost invadat de spam la început de toamnă, Google Calendar se pregăteşte de o evoluţie. A început să integreze Google Tasks şi detalii despre această noutate avem mai jos.

Google Calendar

Google face teste cu integrarea lui Tasks în Google Calendar, pentru a vă organiza mai bine programul. Conform unei analize de APK făcută de către cei de la XDA Developers, integrarea este testată cu scopul de a verifica modul în care îţi poţi administra secţiunile de program pentru viaţa personală şi cea de muncă. Cei care au disecat codul au găsit extra opţiuni pentru Calendar asociate sarcinilor care se repetă spre exemplu şi descrierilor de task-uri.

Google Calendar

Puteţi activa noua funcţionalitate în Google Calendar 2019.47.2-284533606. În cadrul aplicaţiei apare acum un buton Task, cu care adăugaţi o listă de itemuri To Do rapid şi intuitiv. Puteţi pune şi task-urile pe "Repeat" în fiecare zi, săptămână, lună şi an. Orice Task adăugaţi în Calendar o să apară şi în remindere şi puteţi pune câte un accent de culoare pentru fiecare planificare. În plus puteţi seta şi sunete diferite pentru notificări.

Totul funcţionează şi fără să ai Google Tasks instalat pe telefon, ceea ce e mare lucru. Aşteptăm acum şi varianta finală şi integrarea completă în Calendar. Reţineţi şi că avantajele unor Taskuri şi Remindere pe lângă itemurile clasice din Calendar, e că puteţi interacţiona cu ele la nivel de Google Assistant.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×